Detti kimagaslóan jól teljesített a vizsgán és a szakmai gyakorlatát is dicsérettel végezte el. Ha valaki, ő tényleg szívvel-lélekkel au-pair! Már egy éve él Svájcban, ezért felkerestem, hogy meséljen nekünk kicsit a múltjáról és jelenéről!


Mezei Hanna élete legjobb döntését hozta meg, amikor úgy gondolta, hogy külföldön próbál szerencsét a diploma megszerzését követően. Sajnos hazánkban a válság miatt kevés lehetősége volt arra, hogy szakmájában helyezkedjen el, alacsony fizetésű egyéb munkakörökben pedig nem tudta elképzelni magát és életpálya kezdését.


Egy különleges történet Csilla és Péter közös életkezdése, hiszen együtt vállalkoztak a nagy kalandra. Igen fiatalon, mindössze 22 évesen házasodott össze a pár, akik úgy gondolták, hogy külföldön, méghozzá Angliában szeretnének jobb életet és biztosabb jövőt teremteni maguknak.


Sára egy igazán talpraesett lány, aki 2022. tavaszán szerezte meg az au-pair végzettségét nálunk. Már az első telefonos érdeklődés alkalmával is nagyon határozott elképzelései voltak, tetszett nekem a habitusa fiatal lány létére. Már akkor eldöntöttem, hogy karrierjét figyelemmel fogom kísérni, biztos voltam benne, hogy ő megél a jég hátán is. Felkerestem újra, hogy mesélje el nektek is a történetét.


Anna 2021-ben végzett a főiskolán, de nem talált megfelelő munkahelyet itthon, ahol elköteleződne. Alig 2 hónap alatt elvégezte au-pair tanfolyamunkat és elég hamar csomagolnia kellett...
2022-ben költözött ki, Ausztriában él jelenleg egy 5 fős családdal. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, úgyhogy megkértem, hogy meséljen nekünk az idáig vezető útról és a mindennapjairól.


Helga Németországban járt. Olvasd el beszámolóját, tapasztalatait az au pair programról, a nyelvtanulásról és a családdal való kapcsolatáról. 


Dóra Sevilla-i utazása. Olvasd el beszámolóját, válassz országot és vágj bele Te is. 


Anikó Németországi au pair programja. Leveléből megtudhatod milyen volt a kapcsolata a gyerekekkel, mennyi idő alatt tanult meg németül ....