A nyári munkáról!

Itt a lehetőség, hogy bébiszitterként/au pairként dolgozz a nyáron!

Ha a nyári szünet hallatán Neked sem csak az édes semmittevés jut eszedbe, hanem azon kezded törni a fejed, milyen munkát vállalhatnál ebben a sok szülőnek fejtörést okozó időszakban, remek hírünk van! Itt a remek alkalom, hogy elvégezz egy bébiszitter tanfolyamot, így már nyárra a zsebedben lehet az a papír, amivel könnyen elhelyezkedhetsz bébiszitterként vagy au pairként itthon, vagy akár külföldön is.

Ha számodra is fontos, hogy minőségi oktatásban részesülj és olyan tudást szerezz a tanfolyam alatt, aminek valóban hasznát veszed majd a munkád során, jelentkezz hozzánk! Nem csak a profin összeállított elméleti tananyagnak köszönhetően leszel majd rátermett bébiszitter a tanfolyam elvégzését követően, hanem azért is, mert mi a megfelelő gyakorlatról is gondoskodunk, s több éves gyakorlattal rendelkező szakemberektől tanulhatsz. 

Azok, akik az oktatás végén sikeres vizsgát tesznek, ötnyelvű (magyar, angol, német, francia, olasz) nemzetközileg elfogadott  tanúsítványt kapnak, a megszerzett gyakorlatról pedig referenciát is felmutathatnak leendő munkaadóiknak. Büszkék vagyunk arra, hogy a nálunk végzett bébiszitterek rendkívül keresettek, nem csak Magyarországon, hanem külföldön is. Sok éves tapasztalatunkat elégedett ügyfeleink is elismerik, adatbázisunkban könnyen egymásra találnak a bébiszitterek és a családok. 

Hello, világ!

Akkor is számíthatsz a segítségünkre, ha a tanfolyam elvégzését követően külföldön szeretnél elhelyezkedni. Miután kézhez kaptad a sikeres vizsgáról szóló bizonyítványodat, és hivatalosan is bébiszitter lettél, kiválaszthatod, hogy hol szeretnél dolgozni, mi pedig megkeressük számodra az ideális fogadó családot. A gördülékeny ügyintézés titka, hogy több ország au-pair közvetítőjével is kapcsolatban állunk, így levesszük a válladról a szervezéssel járó gondokat. 

Ha Te is kedvet kaptál, itt a lehetőség, hogy egy új szakmát tanulj!

Okleveles Bébiszitter tanfolyam