Ha itt az újratervezés ideje: online szerzett végzettségre is építhető vállalkozás!

A csaknem egy éve tartó járványhelyzet mára mindannyiunk életét megváltoztatta kisebb-nagyobb mértékben. Az egészségügy mellett a gazdaságot sújtotta hatalmas csapás az elmúlt hónapokban, aminek hatását az egyének is tapasztalják saját bőrükön.

Ahhoz, hogy megoldást találjunk a sokszor nehéznek, netán kilátástalannak tűnő helyzetből, elengedhetetlen az újratervezés. Az utóbbi időszakban sikeres vizsgát tett hallgatóink között egyre többen vannak azok, akik azzal a céllal választották online tanfolyamainkat, hogy vállalkozást építsenek a nálunk megszerzett tudásra.

Ha a nulláról kell építkezni

A hirtelen jött és sajnos hosszú ideig tartó kedvezőtlen változások miatt rendkívül sok fordulat következett be a munkaerőpiacon: sokan veszítették el az állásukat, s ha olyan szektorban dolgoztak korábban, amelyet alaposan megtépázott a világjárvány, sajnálatos módon az új állás felkutatása sem megy egyszerűen. Ilyen helyzetben hatalmas segítséget jelenthet az újrakezdéshez egy jól megválasztott online tanfolyam, majd az arra épülő vállalkozás létrehozása.

A korábban már vállalkozóként dolgozók közül is sokan találták magukat szemben olyan nem várt átalakulással, ami veszélybe sodorhatta a korábban biztosnak tűnő jövedelmet és az ígéretes fejlődést. A kezdeti ijedtség és kétségbeesés teljesen természetes ebben a helyzetben, a felismerés azonban az egyik legfontosabb lépésnek tekinthető a megújulás felé vezető úton. Ha ez megtörtént, alaposan átgondolt tervet kell készíteni, aminek egyik alappillére lehet egy új és keresett szakmát kínáló online tanfolyam.

Azok helyzete sem irigylésre méltó, akik már a világjárvány előtt is nehézségekkel küzdöttek, és éppen biztos jövedelemforrást kerestek. Statisztikai adatokkal alátámasztott tény, hogy bizonyos szakmákban a korábbinál jóval hosszabbra nyúlt az álláskereséssel töltött idő, ami az amúgy is megerőltető helyzetben rendkívül fontos tényező. Az online tanfolyam elvégzése és okos felhasználása ebből a csapdahelyzetből is kiutat mutathat.

Miért érdemes az online tanfolyamot választani?

Az online oktatás az elmúlt egy évben így vagy úgy minden család életének részévé vált, korábban azonban csak jóval kevesebben tudtak róla, illetve az embereknek csak töredéke aknázta ki az online tanulásban rejlő lehetőségeket. Mi több éves gyakorlattal rendelkezünk az online képzések terén, így az egyes szakmákhoz tartozó tananyagot a hátunk mögött komoly tapasztalattal állítottuk össze és jól ismerjük az online oktatás teljes folyamatát.

  • Az online tanfolyamok egyik nagy előnye, hogy az oktatásban való részvétel nem helyhez kötött, mindenki ott tanul, ahol kedve tartja - elég, hogy rendelkezésre álljon a megfelelő internetkapcsolat
  • Az online tanfolyamokon a tananyag elsajátítása nem időhöz kötött, mindenki akkor foglalkozik a tudnivalók elsajátításával, amikor ideje engedi
  • Az online tanfolyam időtartamát sem véssük kőbe, hallgatóinknak ebben is szabad kezet adunk: mindenki a saját ütemében haladhat, így akinek több ideje áll rendelkezésre, igazán gyorsan eljuthat a vizsgáig, annak sikeres teljesítése után pedig bele is foghat tervei megvalósításába

Milyen online tanfolyamot érdemes választani?

Kínálatunkban kivétel nélkül olyan szakmák szerepelnek, amelyek továbbra is keresettek, és elvégzésüket követően nagy eséllyel lehet munkát találni nem csak hazánkban, hanem adott esetben külföldön is. Ez utóbbi sokak számára fontos szempont, hallgatóink sikertörténetei közül több is országhatárokon átívelő!

A vizsgát sikeresen teljesítő hallgatók 5 nyelvű nemzetközi tanúsítványt és referenciát kapnak. A képzést sikerrel záró hallgatóinknak könnyen eltudnak helyezkedni igénytől függően családoknál, szállodákban, óvodákban, bölcsődékben, játszóházakban, gyerekmegőrzőkben – akár Belföldön, akár Külföldön (Anglia, Németország, Ausztria, Olaszország, Spanyolország, Mallorca, USA …).