Irány az iskola – Felnőtt fejjel is!

Az ősz a legtöbb családban egyet jelent az iskolakezdéssel, ami nem csak a gyerekek mindennapjait változtatja meg gyökeresen a nyári vakáció után, hanem bizony a felnőttekét is. Már csak azért is, mert könnyen előfordul, hogy ők maguk is visszaülnek az iskolapadba, például azért, hogy remek lehetőségeket kínáló szakmát tanuljanak. 

Kevesen tudják, de az Európai Unió lelkesen támogatja az élethosszig tartó tanulást, vagyis semmi kivetnivalót nem látnak abban, ha valaki felnőtt fejjel lát neki ismét a tanulásnak. Úgy is mondhatnánk, hogy egyszerűen képtelenség “túl sokat tanulni”, hiszen a már meglévő ismeretek korszerűsítése, bővítése, netán új szakmák megismerése csak tovább növelik értékünket a munkaerőpiacon.

Merre induljunk?

  • Részt vehetünk különböző önfejlesztő és továbbképző, az iskolarendszeren kívül eső tanfolyamokon, amelyek szintén nagy segítséget nyújthatnak azok számára, akik új ismereteket szeretnének szerezni, netán új szakmára vágynak.
  • Az úgynevezett szakképző tanfolyamok közé sorolható babysitter és házvezető-idősgondozó tanfolyamunk, amely szintén ellenőrzött, és a végén nemzetközileg elfogadott, 5 nyelvű tanúsítványt kapnak a hallgatók.
  • Az úgynevezett hobbi és kreatív tanfolyamok elsődleges célja az önfejlesztés, a kiteljesedés, ami természetesen itt sem zárja ki azt, hogy a kezdetben hobbiként megszerzett ismeretekre alapozva új hivatást találjunk.

Tanulj online!

Napjainkban az internetnek köszönhetően a tanulásban sem jelent akadályt a földrajzi távolság, vagy épp az átlagostól eltérő időbeosztás. Így azoknak is lehetőségük nyílik tanfolyamaink elvégzésére, akik nem tudnak részt venni a budapesti képzéseken. Tudjuk jól, hogy munka, tanulás vagy épp gyerek(ek) mellett nehezen megoldható fix időpontban, előre meghatározott helyen jelen lenni, online Házvezetés és idősgondozás, valamint Babysitter tanfolyamunkkal épp ezt a problémát hidaljuk át. Az úgynevezett e-learning/online nagy előnye, hogy saját időbeosztásodnak megfelelően, neked kényelmes ütemben, bárhol elsajátíthatod a szükséges ismereteket.

Kell a papír!

  • Az általunk szervezett bébiszitter, házvezető tanfolyamok során az elméleti tudás mellett a gyakorlatra is nagy hangsúlyt fektetünk, ami tovább növeli a sikeres álláskeresés lehetőségét.
  • Az, hogy elsajátítod a szükséges ismereteket, nem csak a munkaadódnak jelent minőségi garanciát, hanem neked is megkönnyíti a dolgodat, hiszen így nagy valószínűséggel nem érhetnek kellemetlen meglepetések a munkavégzés során.
  • A minőségi oktatásnak köszönhetően sok gyermeket tehetnek boldoggá a képzések résztvevői! Az induló képzésekről itt találhatsz naprakész információt! http://home-helpers.eu/hu/tanfolyamok
  • Végül, de nem utolsó sorban az önéletrajzodban is jól mutat, ha a már meglévő végzettségeidet újabbal egészíted ki.

Foto by jeremy-bishop